MELBURN NA NOGAMA ZBOG NOVAKA: Đoković se VRAĆA u Australiju?

Autor:

Sport

13.10.2022

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu veleobrt, oglasio se stručnjak i razrešio sve dileme.

MELBURN NA NOGAMA ZBOG NOVAKA: Đoković se VRAĆA u Australiju?

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Kon-Ming Tsai, advokat iz Melburna stručan za imigraciona pitanja, otkrio je da postoje velike šanse da Novak Đoković zaigra na Australijan Openu.

Naime, dovoljno je da Srbin podnese obrazloženi predlog nadležnoj službi, a potom će Australija odlučiti u korist najboljeg tenisera ikada, jer je to "u njenom interesu".

- Ovde nema faktora rizika ako mu se dozvoli povratak. Neće praviti problem zajednici, on je jedan od najboljih svetskih tenisera i može da privuče mnogo stranih posetilaca. Suština je da je u najboljem interesu Australije da ukine zabranu i da se Đoković  vrati - navodi advokat poreklom iz Malezije u razgovoru za AP.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak se vraća u Australiju?

Podsetimo da je Đoković u januaru deportovan iz Australije, odlukom tadašnjeg ministra imigracija Aleksa Houka, a tom prilikom mu je zabranjen ulazak u zemlju na tri godine.

Na najmanjem kontinentu već se povela rasprava oko Noletovog statusa, a Kreg Tili, prvi čovek Grend slema u Melburnu, otkrio je da će Australija morati ponovo da razmatra odluku o osvajaču 21 Grend slem titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading