UDARNA VEST: Australija PONOVO odlučuje o Đokovićevoj sudbini!

Autor:

Sport

12.10.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu nova saga.

UDARNA VEST: Australija PONOVO odlučuje o Đokovićevoj sudbini!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Kreg Tajli, direktor Australijan Opena, najavio je da postoji mogućnost da Srbin Novak Đoković zaigra u Melbrunu, ali da, pre toga, mora da se "dogovori" sa Vladom Australije.

Ono što možemo da kažemo je da Novak i federalna vlada moraju da se dogovore. Mi ćemo pratiti sve instrukcije nakon toga - rekao je Tajli za "The Age", a potom je dodao da je razgovarao sa bivšim svetskim brojem 1 tokom Lejver kupa.

Proveli smo neko vreme zajedno na Lejver kupu, pričali smo samo generalno. Rekao mi je da bi, naravno, voleo da se vrati u Australiju, ali zna da će to biti odluka federalne vlade. On je to prihvatio. To je privatna stvar između njih - objasnio je Australijanac.

 

 

Podsetimo da je Đoković deportovan sa najmanjeg kontinenta u januaru, a tom prilikom mu je izrečena trogodišnja zabrana ulaska u Australiju. O njegovom statusu već su povedene brojne rasprave, a svoj stav je izneo i imigracioni ministar u senci, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Bilo kako bilo, Nole je istrajao u svojoj odluci da se ne vakciniše protiv koronavirusa, ona ga je koštala učešća na dva ovogodišnja Grend slema, a da li će u 2023. godini biti drugačije, videćemo kroz nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pepe Gmaz

12.10.2022 09:23

Samo nevakcinisan! Posledice , komplikacije , problemi, pa to je samo zato što te mrze!!!!