AUSTRALIJA ĆE OSTATI PRI SVOME! Oglasio se ministar o Novaku: Đoković PROPUŠTA još jedan Australijan Open?

Autor:

Sport

12.10.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas nova drama u Melburnu.

AUSTRALIJA ĆE OSTATI PRI SVOME! Oglasio se ministar o Novaku: Đoković PROPUŠTA još jedan Australijan Open?

Foto: Tanjug/AP

Devetostruki šampion Australijan Opena Novak Đoković

Dan Tehan, ministar u senci Vlade Australije, govorio je o mogućnosti da Novak Đoković u januaru zaigra na Australijan Openu.

Australijanac je pohvalio odluku Aleksa Houka, koji je Srbina početkom godine deportovao iz Melburna, a sada je podvukao da "principi i pravila" moraju da se poštuju.

To je bila ispravna odluka jer su postojali svi uslovi koji su morali da budu ispunjeni da bi ušao u zemlju - kazao je Tehan, a zatim se okrenuo onome što zanima celu Srbiju:

Kao ljubitelj tenisa voleo bih da ga vidim tamo. Ali najvažnije je da zaštitimo integritet imigracionog sistema. Pravila o ulasku su se promenila, više ne morate da budete vakcinisani. Ako odluče da on može da dođe, moraju to da urade na način da zaštite integritet našeg imigracionog sistema - zaključio je Tehan za "Sky news".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Debata oko Novaka se zahuktava - Da li će mu Australija dozvoliti da zaigra u Melburnu?

Podsetimo da je Nole u dosadašnjem toku karijere u devet navrata osvajao Melburn, a prilikom deportacije izrečena mu je i trogodišnja zabrana ulaska u zemlju. Sudeći po rečima Dehana, nova saga se očekuje kroz nekoliko meseci, a Đoković je ostao pri svom uverenju da se ne vakciniše protiv koronavirusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading