KAŠIKU ŠEĆERA STAVITE U ŠAMPON: Jeftin trik ima nekoliko sjajnih efekata

Autor: N. J.

Lifestyle

12.10.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za lepu kosu potreban je piling.

KAŠIKU ŠEĆERA STAVITE U ŠAMPON: Jeftin trik ima nekoliko sjajnih efekata

Foto: shutterstock

Najčešće greške

Dodavanjem šećera u šampon dobićete fenomalne rezultate. Sve devojke koje brinu o svojoj kosi znaju koliko je piling temena važan, a to sada možete uraditi na nesvakidašnji način. Postići ćete volumen, dobiti na jačani kose, a imaćete frizuru za poželeti.

Bakini recept

Piling šamponi su skupi, pa da ne biste trošili novac na njih, rešenja vam se nalazi ni manje ni više nego u kuhinji! Korišćenje je krajnje jednostavno. Dok je šećer neprijatelj u borbi za vitku figuru, sada je saveznik na putu ka lepšoj kosi. Potrebno je šaku šećera dodati u šampon za jedno pranje. Kada ga utrljate na teme glave skinućete sve mrtve ćelije, a kosu ćete isprati bez problema.

Foto: Printskrin

Šećer

Pomaže u borbi protiv iritacije i svraba

Kada šećer dodate u šampon nestaće simptomi poput iritacije, svraba, peckanja. Isto, ako osećate da kosa ni nakon pranja nije dovoljno čista, vreme je da probate i ovaj trik!

Rast kose

S obzirom na to da je potrebno da malo više masirate kožu kada dodate šećer u šampon, tako ćete podstaknuti rast nove kose, što znači da šećer indirektno utiče na zdravlje kose.

Foto: Photo by kyle smith on Unsplash

Kosa

Efekti

Rezultat je meka, lepršava i kosa koja je dobila na volumenu. Dovoljno je da ovaj trik primenjujete jednom u dve, tri nedelje, ali opet sve zavisi od toga u kakvom je stanju vaša kosa.

Svakako, ne preporučuje se, kao nijedan piling do sada, da preterujete. Preterano pilingovanje glave može dovesti do uklanjnja prirodnih masnoća sa temena, a to će onda uticati na veću isušenost, a kosa će se brže mastiti.

Takođe, ako se brinete da li će vam kosa ostati lepljiva, neće. Šećer se otopi i onda ga je lako isprati.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading