ĐOKOVIĆ SUROVO ISKREN: Otkrio kolike su mu šanse da ZAIGRA u Australiji!

Autor:

Sport

22.09.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković se trenutno nalazi u Londonu, gde se priprema za Lejver kup, koji će biti u znaku oproštaja Rodžera Federera od tenisa.

ĐOKOVIĆ SUROVO ISKREN: Otkrio kolike su mu šanse da ZAIGRA u Australiji!

Foto: Profimedia

Novak Đoković u Australiji

I pored toga što je fokus na Federeru, novinari su postavili veliki broj pitanja našem asu, a naglasak je na Australijen Openu 2023. godine, koji se sve više približava. Ipak, Đoković i dalje ne može sa sigurnošću da da odgovor da li će igrati na prvom Grend slemu sezone.

- Samo mogu da se nadam, to je sve što mogu da kažem. Takva odluka nije u mojim rukama - izjavio je osvajač 21 Grend slem trofeja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Federer i Đoković posle antologijskog finala Vimbldona 2019. godine

Takođe, novinare je zanimalo i mišljenje Đokovića o povlačenju Federera, jednog od dvojice njegovih najvećih rivala u istoriji.

- Uvek će postojati debata ko je najbolji svih vremena, to ostavljam drugim ljudima da sude. Ali, njegov uticaj na igru je bio ogroman. Način na koji je igrao, bez napora, savršeno za oko teniskog trenera, igrača ili samo ljubitelja tenisa. Ostavio je ogromno nasledje koje će živeti veoma dugo. On je jedan od najvećih sportista koji se pojavio, u bilo kom sportu. A njegova popularnost na terenu i van njega govori sama za sebe - saopštio je Đoković.

Lejver kup se ove godine održava u Londonu, od 23. do 25. septembra, a za tim Evrope će pored Đokovića i Federera nastupati i Nadal, Marej, Rud, Beretini i Cicipas. Sa druge strane, za tim Sveta će igrati Ože-Alijasim, Fric, Pol, Tijafo, De Minaur i Dijego Švarcman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading