ŠPANAC ISPRED NOVAKA?! Pitali su Amerikanca o Australijan Openu, Đokovićev pljuvač LUPIO i jedva ostao živ!

Autor:

Sport

20.09.2022

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna prognoza poznatog novinara.

ŠPANAC ISPRED NOVAKA?! Pitali su Amerikanca o Australijan Openu, Đokovićev pljuvač LUPIO i jedva ostao živ!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Američki novinar Ben Rotenberg još jednom je pokazao svoj animozitet prema srpskom teniseru Novaku Đokoviću, ovoga puta hipotetičkom predikcijom ishoda Australijan Opena.

Amerikanac je upitan kome bi dao prednost, da se Grend slem u Melburnu igra kroz nekoliko nedelja, a on je kao iz "topa" odgovorio - Karlos Alkaras?!

Ako bi to bio slučaj, u ovom trenutku, ja bih zapravo izabrao Alkarasa umesto Đokovića, mislim, jer jednostavno mislim da Đoković nema pripreme za meč - naveo je Rotenberg gostujući u jednom podkastu, a potom je pokušao da obrazloži:

- Video sam koliko se sporo vraćao u sezoni na šljaci ove godine kada nije igrao u Indijan Velsu i Majamiju - rekao je Rotenberg.

 

 

- Imao je veoma spor početak sa šljakom, pa ćemo videti. Mislim da će igrati neke evropske turnire ove jeseni. Pretpostavljam da će dobiti neke mečeve. Ali u ovom zamišljenom scenariju, gde je to kao sledeći veliki turnir, mislim da nema vremena da povrati samopouzdanje.

Ovakvo mišljenje Amerikanca dodatno čudi imajući u vidu da je Nole u čak devet navrata trijumfovao na tzv. Ozi Openu, a da li će mu Australija dozvoliti učešće, videćemo u januaru...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading