Procurio snimak Milana Marića u VRELOJ AKCIJI sa kolegom, pa završio na sajtu za ODRASLE: Glumac u OČAJU, priznao da je bio nervozan!

Autor:

Zabava

22.09.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić prokomentarisao je aferu da se snimak sa Milošem Timotijević našao na sajtu za odrasle.

Procurio snimak Milana Marića u VRELOJ AKCIJI sa kolegom, pa završio na sajtu za ODRASLE: Glumac u OČAJU, priznao da je bio nervozan!

Foto: e stock/Koca Sulejmanović

Vrela scena između glumca Milana Marića i njegovog kolege Miloša Timotijevića, osvanula je na jednom sajtu sa eksplecitnim sadržajem za odrasle

Republika

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Milan Marić

 

Popularni glumci su pre deset godina snimili kratki film, u kojem su goli na krevetu i vode ljubav. Ovaj klip je sada završio na sajtu za odrasle, a Marić je prokomentarisao njegovo objavljivanje.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Miloš Timotijević

 

- Malo je morbidno što se snimak pojavio na sajtovima za odrasle, ali šta ima da mi smeta?! Miloš i ja smo se tada upoznali i to nam je bila prva saradnja. Bili smo malo nervozni dok smo to snimali, ali je na kraju sve super prošlo. Te scene su vrlo specifične, ali to je deo našeg posla i odradili smo sve kao profesionalci - rekao je Marić, prenosi Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading