Jovana Jeremić PODIVLJALA, nikad besnija nije bila: Voditeljka Pinka najavila KRAJ! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić odlučila je da se suoči sa kolegama koje su joj se podsmevale!

Jovana Jeremić PODIVLJALA, nikad besnija nije bila: Voditeljka Pinka najavila KRAJ! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić na Instagram profilu odgovorila je na prozivke, kao i na provokacije bivših kolega. Atraktivna voditeljka je odlučila da progovori o svemu što zna, pa je napravila haos na društvenim mrežama.

Jovanu je povredilo to što su joj se kolege podsmevale, pa je odlučila da im uzvrati žestoko. Snimak je pokrenuo lavinu komentara na društvenoj mreži, ali voditeljka je ovog puta bez dlake na jeziku progovorila o svemu. 

 

- I, šta sad? Ja sam lepo rekla, ne znam šta je sporno u tome - da li sam lepo rekla da je bolje da se uhvatiš za dalekovod nego za Jovanu Jeremić... I oni se opet hvataju za mene! Pa, ljudi, pa sad ćete da vidite, sad ste gotovi! Sad će u nastavcima da izlaze delovi! Pa, kako ne shvatate da to ne radite zbog svog ličnog zdravlja, jer koliko sam ja uporna i koliko mogu da se ćeram retorički, verbalno... Ne postoji neko ko može više od mene - počela je Jeremićeva, a potom zaključila:

Republika

Foto: E Stock

Jovana Jeremić Amig show

 

- Toliko sam surova, kad se natovrzam na nekog ko je bezobrazan... Vidi, do kraja idem! Sad ste gotovi! Dakle, bolje da su se uhvatili za dalekovod nego za mene. I oni opet tražu da se hvataju, vole da ih odrma struja i da više ne znaju gde se nalaze! Ali, da vam kažem - ja mislim da se neki od njih hvataju za taj dalekovod, jer nažalost nemaju za šta drugo da se uhvate, nego za dalekovod, onemoćali! To tako obično ide! Ali, ja nisam onemoćala, sad ću ja da nagazim, pa će da vide kako j*be Jovana Jeremić! Verbalno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading