Žika Jakšić GRCA U SUZAMA: Ne može da dođe sebi od ŠOKA, pevačica mu naterala suze na oči!

Autor:

Zabava

22.09.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić zaplakao zbog Milice Todorović!

Žika Jakšić GRCA U SUZAMA: Ne može da dođe sebi od ŠOKA, pevačica mu naterala suze na oči!

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić izrazio je želju da pevačica Milica Todorović otvori osmi serijal šoua „Nikad nije kasno", pa je ponovo zaplakao - baš kao što je i pre nešto više od deset godina, kada je ova pevačica doživela veliki uspeh.

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić

 

Ovoga puta, Milica je izvela „Rolling in the deep" koju inače peva strana zvezda Adel, pa i te kako oduševila sve, kao i voditelja programa.

- Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone „Zvezda Granda" kada je imala petnaest godina. Pobedila je u toj sezoni i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao - prisetio se on i dodao:

- Ponosan sam na tebe, srce moje lepo!

Republika

Foto: Yutube.com printscreen

Žika Jakšić i Milica Todorović

 

- Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u celom regionu. Moram da kažem iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ja sam ponosan na tebe, srce moje lepo - zaključio je Jakšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading