Sandra Afrika uradila NOVE SILIKONE: Pevačica HITNO otkazala sve nastupe zbog oporavka! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2022

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Afrika uradila nove silikonske grudi!

Sandra Afrika uradila NOVE SILIKONE: Pevačica HITNO otkazala sve nastupe zbog oporavka! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sandra Afrika

Pevačica Sandra Prodanović poznatija pod imenom kao Sandra Afrika odlučila je da se podvrgne još jednoj estetskoj korekciji tela, a intervencija je obavljena pre dve nedelje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Sadnra je morala da otkaže sve nastupe koji su joj unapred bili zakazani, kako bi mogla sa sigurnošću da se oporavi od operacije silikona u grudima. Naime, pevačica je odlučila da odradi remont i poveća grudi, zbog čega je morala strogo da miruje.

 

 

- Sandra već duže vreme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vreme. Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo - kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

 

- Super je sve, hvala Bogu, prošlo, išla je kod proverenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno - završava izvor za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading