LIDER LDP PRVU IZJAVU POSLE PORODIČNE DRAME DAO ZA SRPSKI TELEGRAF: To je najgori dan u mom životu, želim da sve što pre zaboravimo (FOTO)

Autor:

Vesti

13.10.2022

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi smo dobro, Jelena, deca i ja smo odlučili da ostanemo sami u kući, da prevaziđemo sve što je desilo, poručio lider LDP za Srpski telegraf.

LIDER LDP PRVU IZJAVU POSLE PORODIČNE DRAME DAO ZA SRPSKI TELEGRAF: To je najgori dan u mom životu, želim da sve što pre zaboravimo (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

jovanović

Iza zatvorenih vrata i sa ženom i decom, tako je Čedomir Jovanović juče preveo dan.
Posle agonije, priznanja da je tukao suprugu Jelenu, njenih tvrdnji da nije bilo nasilja, pa potom i odluke policije da lidera LDP zadrži u pritvoru 12 sati, strasti su se izgleda smirile.

- Dobro smo, svi smo kod kuće. Prethodni dan je bio jedan od najgorih u mom životu - poručio je Jovanović u izjavi za Srpski telegraf.

Kaže da se porodica dogovorila da po njegovom izlasku iz pritvora provede miran porodičan dan.

- Sreda je bila stresna za mene, za Jelenu i celu porodicu. Odlučili smo da dan provedemo u svom domu, da sednemo kao porodica - kaže Čeda.

RUČAK ZA DECU

Dodaje da su se odmah po njegovom izlasku iz pritvora dogovorili da se osame:

Republika

Foto: Privatna arhiva

Jovanovići zajedno spremali ručak

- Ceo dan smo u kući, spremamo ručak, bićemo sa decom... Sada ćemo pokušati da zaboravimo što je bilo, da to ostavimo iza nas i da nastavimo dalje.

Reporteri Srpskog telegrafa juče su proveli dan u okolini zgrade u kojoj Jovanovići žive. Džip kojim je lider LDP dan ranije otišao u policiju juče nije bio na parkingu ispred zgrade u kojoj Jovanovići žive.

GLAVNA TEMA

Tuča i sukob bračnog para koji je policiji prijavila Jelenina majka Gordana Savić juče je bila top-tema u lokalnom kafiću.

- Videla sam ih juče kad su se svađali. Baš je bilo gadno - priča devojka koja kaže da su se Jelena i Čedomir sukobili nedaleko od lokala u kojem radi.

Kaže i da bračni par Jovanović ranije nije imao ovakvih sukoba:

- Često dolaze, ljubazni su, nikada ne sede po kafićima, obično uzmu nešto da ponesu i šetaju... Jelenu viđamo češće, kad izvede psa u šetnju.

Loše zbog povrede glave

Izvori Srpskog telegrafa bliski lideru LDP kažu da je Jovanović juče imao dosta težak dan.

- Pored drame koja se desiliporodici, onimaozbiljnih zdravstvenih problema. Sve je touticalo da mu se stanjedodatno pogorša. Nije se osećao najbolje, zato su i odlučili da dan provedu iza zatvorenih vrata. Da ne skreću pažnju javnosti još i zbog toga - navodi naš sagovornik. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Čeda je zajedno sa suprugom spremao ručak za decu

Inače, Jovanović je preksinoć po izlasku iz pritvorske jedinice kolima Hitne pomoći prebačen na VMA. Mediji su spekulisali da se radi o povredi glave, pa je oko 20 sati upućen na lekarski pregled. Žalio se na udarac u glavu otpozadi, bio je konfuzan i tražio je da ide na pregled kod neurohirurga. Posle ukazane pomoći otišao je u kući.

SUPRUŽNICI O TUČI

ČEDOMIR:

* Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji, idem i sam da se prijavim. Kažete da sam je pretukao? Da.. Eto, ja sam nju pretukao. Ona je super, jedna divna supruga, divna majka... Ja sam za sve kriv... - rekao je Jovanović.

JELENA:

* Ja sam u šoku šta čitam. Suprug i ja smo se vratili sa romantičnog putovanja iz Sarajeva, gde smo proslavljali godišnjicu naše veze. Ja svog muža volim najviše na svetu i u procesu smo pravljenja petog deteta. Žao mi je što moja deca moraju da čitaju ove budalaštine i da se potresaju

* Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta, sve je okej i sve je super - dodala je, kao i da ne zna za suprugovu izjavu u kojoj je potvrdio da je do nasilja došlo.

ČEDOMIR:

* Ja bih pre sebi glavu otkinuo. Volim je najviše na svetu

JELENA:

* Đubrad, što mu nameštaju. Jedan bromazepam je popio uveče pred spavanje, našli su ga u tragovima. Njemu je terapiju odredio lekar. Nikakvog nasilja nije bilo, Čedomir nikad ruku na mene nije digao, voli me najviše na svetu

* Čula sam se sa mamom, ona kaže da se uplašila. Ja sam je zvala da deca odu kod nje na ručak jer smo nas dvoje hteli da raspravimo nešto, a ona se uplašila da se nešto desilo. Čeda je otišao u policiju i rekao da se ništa nije desilo.

Negativan na kokain, narkotike i alkohol

Advokat Aleksandar Šćekić rekao je da su se Jovanovići samo posvađali, a da je lider LDP zadržan u policijskoj stanici jer je popio bromazepam

- Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam, za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima. Negativan je na kokain, narkotike, alkohol - rekao je Šćekić, kao i da je njegov klijent rekao da nije napao suprugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading