SLOMILA KIČMU NA DVA MESTA! Glumica srpskog porekla završila NEPOKRETNA nakon jezive nesreće: Radije bih UMRLA!

Autor:

Zabava

13.10.2022

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Adriana Čečik polomila kičmu.

SLOMILA KIČMU NA DVA MESTA! Glumica srpskog porekla završila NEPOKRETNA nakon jezive nesreće: Radije bih UMRLA!

Foto: printscreen/instagram.com/bratnasty69

Adriana Čečik

Poznata glumica iz industrije filmova za odrasle i gejmerka, inače srpskog porekla, Adriana Čečik pre nekoliko dana se povredila i polomila kičmu na dva mesta, te se sada nalazi na bolničkom lečenju.

Naime, sve se dogodilo na gejmerskoj strim konferenciji u San Dijegu kada je tokom mačevanja penastim mačevima sa još jednom gejmerkom, Edi Bout, Čečikova pala sa platforme. Odmah se videlo da nešto nije kako treba, a ona je počela da priča kao ne može da se pomeri dok je ležala u delu gde su se nalazili sunđeri predviđeni da ublaže pad.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bratnasty69

Adriana Čečik

Usled zadobijenih povreda, lekari su joj stavili metalnu šipku za podršku, a ona iz bolnice se oglasila i navodela kako je bol nakon užasne povrede leđa bio toliko jak da bi radije umrla.

– Prethodne noći sam osećala strašne bolove, radije bih umrla. Ovo će biti strašno, rekla je - ona se potom i zahvalila medicinskim sestrama koje vode računa o njoj i koje su je okupale, a reči podrške se samo nižu.

Kako pišu britanski mediji, najmanje četiri osobe su povređene nakon skoka u jamu tokom takmičnja, ali je Čečikova zadobila najozbiljnije povrede.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bratnasty69

Adriana Čečik polomila kičmu na dva mesta

Ona se danas ponovo oglasila na svom Instagram nalogu, sa rečima kako nikada nije mogla ni da zamisli da će se naći nepokretna.

– Danas sam se okupala sunđerom i oprala kosu. Nemogućnost da se pomerim ili da uradim bilo šta za sebe je tako teško. Veoma sam zahvalana medicinskom osoblju. Nikad nisam mislio da ću ikada biti nepokretana. Sledećih nekoliko dana biće izuzetno teški. Juče sam sela i onda provela ostatak dana u histeriji i bolu. Pojavila se spoznaja koliko bola morate da izgurate. Molim vas, molite se da nađem snage da izdržim danas. Pokušavaću to dan po dan. Ali voleo bih da mi bilo koji materijal za ohrabrenje ili čitanje pomogne na mom putovanju. Hvala svima koji navijaju za mene!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading