Kuća Marine Visković u ZLATU i MERMERU! Pevačica pokazala LUKSUZNI porodični dom! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Visković pokazala je kako izgleda njen porodični dom.

Kuća Marine Visković u ZLATU i MERMERU! Pevačica pokazala LUKSUZNI porodični dom! (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Pevačica Marina Visković godinama već živi sama u svom devojačkom stanu, ali nikada nije krila da joj je oaza mira porodična kuća u kojoj najviše vremena provodi.

Pre nekoliko godina Marina je otvorila vrata svog doma, a oduševljenje javnosti nije manjkalo. Spolja izgleda kao pravi dvorac, dok je unutrašnjost kuće do detalja uređena po najmodernijim standardima.

Naime, velika gvozdena ograda koja ide u visine štiti kuću od raznih pogleda, a dvorište je svo u zelenilu i cveću i kako je tada rekla, najviše vremena voli da provodi na dvorišnoj garnituri. U kući je sve u mermeru, a ono što ima od prostorija poželeo bi svako - kućna teretana, kao i soba za bilijar i stoni fudbal.

Ona je sada podeila i video na društvenoj mreži Tik Tok koji je izazvao oduševljenje publike i to zbog unutrašnjosti kuće koju je ponovo pokazala. Sve je u zlatno - belim tonovima i odiše luksuzom, a najveće oduševljenje izazvale su grandiozne steoenice u zlatnim tonovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading