PEVAČ IMAO SOBU ZA SILOVANJE, ŽRTVE IZNELE GNUSNE DETALJE: Detalji iz života kontroverznog muzičara ZGROZILI javnost!

Autor:

Zabava

13.10.2022

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji iz života kontroverznog muzičara Merilina Mensona ne prestaju da šokiraju javnost godinama unazad

PEVAČ IMAO SOBU ZA SILOVANJE, ŽRTVE IZNELE GNUSNE DETALJE: Detalji iz života kontroverznog muzičara ZGROZILI javnost!

Foto: Printscreen Youtube

Magazin "Rolling Stone" objavio je poduži članak sa brojnim svedočanstvima Mensonovih žrtava, koje su otkrile šokantne detalje iz života slavnog pevača.

Naime, neke od intervjuisanih žena su navele da je muzičar u svom domu navodno imao posebnu sobu koja je služila za zlostavljanje, a nju je nazivao "sobom za loše devojke".

Pevačica Fibi Bridžers još u februaru ove godine tvitovala je da je kao tinejdžerka i "veliki fan Mensona" boravila u njegovoj kući u kojoj je jednu prostoriju nazvao "sobom za silovanje". Ona, kako je navela, nije ozbiljno shvatila tu opasku, ali da joj se "šala" nije dopala.

Foto: Tanjug/AP

Merilin Menson

 

U maju 2021. godine Ešli Morgan Smitlajn, jedna od desetak žena koje su optužile Mensona za zlostavljanje, rekla je za "People Magazine" da ju je zaključao u sobu kada ga je razljutila.

Osim ovih žena, svedočenje Tima Vona, Mensonovog prijatelja iz detinjstva, uliva dodatnu jezu. On je pomenutom magazinu rekao da je pevač još kao dete imao neprirodan odnos sa majkom. On je naveo da je Merilin zlostavljao svoju majku tako što ju je jurio po kući i urlao na nju:

- Lovio ju je sa držačem za mikrofon. Pitao sam ga zašto to radi, a on je rekao: "Kučka uvek upada u pogrešno vreme".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading