ZVEZDE GRANDA PRELAZE NA PINK! Potvrđeno pisanje Republike, Saša Popović ponovo na ružičastoj televiziji!

Autor:

Zabava

13.10.2022

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Republika već pisala, Saša Popović svim silama se trudio da se vrati na ružičastu televiziju, a sada su naša saznanja i potvrđena!

ZVEZDE GRANDA PRELAZE NA PINK! Potvrđeno pisanje Republike, Saša Popović ponovo na ružičastoj televiziji!

Foto: republika.rs

Zvezde Granda žiri

Kako saznaje Republika, nakon što se svim silama trudio da se vrati na ružičastu televiziju, Saša Popović konačno je uspeo u ovoj nameri, pa ćemo Zvezde Granda ubuduće ponovo gledati na televiziji Pink!

Njegova matična produkcija "Grand" svojevremeno je stekla slavu upravo na ovoj televiziji, na konto koje i danas postoji.

 

Foto: republika.rs

Zvezde Granda


Podsećamo, nakon što je obustavljeno snimanje "Grandovih" emisija zbog toga što im ističe ugovor s televizijom na kojoj se emituju, te na TV Prva nije počela planirana nova sezona "Zvezda Granda" jer nisu postigli novi dogovor, o čemu je Republika prva pisala, Saša Popović na sve načine je pokušavao da se vrati na Pink.

Srpski telegraf nedavno je došao do saznanja da se "Grand" vraća ružičastoj kući, iz koje se krajem devedesetih i vinuo u sam vrh estrade, a onda, nakon petnaestak godina vrtoglavog uspeha, krenuo u sunovrat, kada je raskinuo saradnju s najvećim medijskim gigantom na ovim prostorima, a naša saznanja sada su i zvanično potvrđena.

 

Foto: Republika.rs/D. Lukić

Saša Popović

 


Inače, Saša Popović je nedavno, dok je davao izjave novinarima, pitao da li je neko od predstavnika sedme sile sa portala Republika, a kada se naš kolega javio, ušao je u razgovor sa Sašom.

 

-  Mi smo samo preneli informaciju, mi smo zvali Prvu, oni su nam rekli da postoje potoškoće oko starog ugovora - rekao je novinar Republike, na šta je Saša potvrdio sve:

- Ja nemam više veze, ja ovde sam isto kao član žirija, moje je da osmislim takmičenje i kada su u pitanju ,,Zvezde Granda", što se tiče pregovora i ugovora, to više ne radi Saša Popović, nego novi vlasnici, na njima je da ugovore da li će biti Prva, RTS ili Pink, kada budemo saznali, obavestićemo vas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading