ODUVEK SAM ZNAO DA ĆU BITI VELIKI ŠAMPION: Đoković samouveren posle jubilarne titule, pa otkrio svoje ciljeve do kraja sezone!

Autor:

Sport

09.10.2022

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin odigrao "simultanku" protiv Grka, pa poručio da takmičarsku godinu želi da završi u najboljem svetlu.

ODUVEK SAM ZNAO DA ĆU BITI VELIKI ŠAMPION: Đoković samouveren posle jubilarne titule, pa otkrio svoje ciljeve do kraja sezone!

Foto: Tanjug/AP

Vladar Astane - Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je turnir u Astani, čime je stigao do svoje 90. titule u karijeri, a posle finalnog okršaja sa Grkom Stefanosom Cicipasom istakao je da je "od malena sanjao, ali i očekivao veliku karijeru".

Srbin je upitan da li je verovao da će upisati 90. "recku".

- Zapravo jesam, sanjao sam je. Oduvek sam se nadao velikoj karijeri, nisam znao broj finala i pehara, ali sam želeo da dostignem najveće visine. Privilegovan sam što mogu da igram na visokom nivou u 35 godina, iskustvo mi pomaže - počeo je Đoković, a potom je dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak samouveren posle titule u Kazahstanu

- Nisam mogao da tražim bolji restart sezone od finala Vimbldona. Ove godine sam imao tek par poraza, poput onog od Nadala na Rolan Garosu, i jako sam motivisan da završim sezonu na najbolji mogući način - dodao je Srbin koji je slavljem u Kazahstanu "zacementirao" mesto na Završnom mastersu koji će se igrati u Torinu..

Podsetimo da je srpski as opravdao ulogu favorita u finalu Astane rutinski savladavši trećeg nosioca za nešto više od 70 minuta igre - 6:3, 6:4. Na taj način, Nole je vezao devet pobeda i dva pehara, budući da je prošle nedelje trijumfovao na turniru iz serije 250 u Tel Avivu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading