NOVAK IGRA ZA TITULU: Evo gde možete pratiti meč Đokovića i Cicipasa!

Autor:

Sport

09.10.2022

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser ima priliku da osvoji turnir koji do sada nikada nije.

NOVAK IGRA ZA TITULU: Evo gde možete pratiti meč Đokovića i Cicipasa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stigao je do finalnog meča u Astani.

Njemu je polufinalni meč predao Rus Danil Medvedev pri rezultatu 1:1 u setovima, a u borbi za trofej čekaće ga Grk Stefanos Cicipas.

Cicipas je do finala stigao pobedama protiv Kukuškina (2:0), Nardija (2:0), Hurkača (2:0) i Rubljova (2:1), dok je Đoković pre Medvedeva bez izgubljenog seta rušio Garina, Van de Zandšulpa i Hačanova.

Finalni meč na programu je u nedelju od 12.30, a prenos možete pratiti na prvom programu televizije Sport klub.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas i Novak Đoković

 

Cicipas je trenutno šesti teniser planete dok je Đoković poziciju ispod. Do sada su se tokom karijere sastajali deset puta, a skor je sedam prema tri za Novaka. Ipak, jedan meč bio je egzibicioni i njega je dobio Cicipas, tako da je u takmičarskim susretima sedam prema dva za Đokovića koji je u seriji od šest vezanih pobeda protiv Grka.

Đoković je plasmanom u finale u Kazahstanu stigao  do 22. države u kojoj se bori za trofej. Pre toga igrao je finala u Kanadi, Holandiji, Izraelu, Kazahstanu, Sjedinjenim Američkim Državama, Francuskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Australiji, Portugalu, Austriji, Španiji, Italiji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Srbiji, Švajcarskoj, Kini, Japanu, Monaku, Kataru, Hrvatskoj, Tajlandu i Nemačkoj.

Imaće Novak priliku da napravi još jedan rezultat za istoriju, a više o tome pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading