Tei Tairović preti ZABRANA ULASKA u zemlju: Pevačica pre HAPŠENJA objavila OVAJ snimak, obratila se svima!

Autor:

Zabava

09.10.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje Tee Tairović izazvalo je pravi šok u domaćoj javnosti, a zbog svega što se desilo, preti joj zabrana ulaska u zemlju!

Tei Tairović preti ZABRANA ULASKA u zemlju: Pevačica pre HAPŠENJA objavila OVAJ snimak, obratila se svima!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Pixabay.com

Pevačica Tea Tairović uhapšena je jutros u Nemačkoj, nakon nastupa, od strane finansijske policije. Kako su mediji preneli, Tairovićeva je kod sebe imala oko 70.000 evra, a pored nje, uhapšeno je još njenih kolega

Republika

Foto: ATA Images

Tea Tairović slike

 

Tea je prošle noći imala nastup u jednoj diskoteci u Nemačkoj, u kojoj je bilo krcato, da se u jednom trenutku i ona iznenadila, te se na bini obratila svim gostima u klubu. 

- Drago mi je, srećna sam što vas vidim u ovolikom broju! -  rekla je Tea.

Kako se ovaj skandal desio u ranim časovima, po njenom Instagram profilu se može zaključiti da je poslednji put bila aktivna oko 6 časova u jutarnjim satima. Što se vidi po tome što je podelila poslednji stori na kom su je označili njeni pratioci. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tea Tairović Instagram

Kako se spekuliše, postoji mogućnost da se ovoj atraktivnoj pevačici zabrani ulazak u Nemačkoj do daljnjeg, kao i njenim kolegama, koje su se našli na spisku uhapšenih. Za sada se još uvek ne znaju sva imena estradnjaka koje je finansijska policija uhapsila, te je za sada poznato samo Teino ime. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading