ARGENTINAC RASKRINKAO, PA TUŽIO ALAVOG NADALA: Rafa gubi pravo BOGATSTVO zbog NITKOVA i PREVARANTA?

Autor:

Sport

27.07.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj koji privlači veliku pažnju svetske javnosti.

ARGENTINAC RASKRINKAO, PA TUŽIO ALAVOG NADALA: Rafa gubi pravo BOGATSTVO zbog NITKOVA i PREVARANTA?

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal tokom vanredne konferencije za medije

Lisandro Borges, biznismen iz Argentine, najavio je da će pokrenuti tužbu protiv Španca Rafaela Nadala i njegovog agenta Karlosa Koste.

Argentinac je tom prilikom menadžera vlasnika 22 Grend slem titule nazvao "nitkovom" i "prevarantom".

Karlos Kosta je nitkov i to sam mu i rekao, ali njega baš briga za to. On veruje da može da radi šta hoće jer je Rafael Nadal iza njega. Ali, reći ću vam nešto... Da bismo mi tužili prema mom mišljenju najboljeg u istoriji, samo zato što je njegov menadžer nitkov, meni uopšte nije smešno. Istina je, međutim, da ako vam neko nanese toliko štete koliko je on nama, onda nemate izbora - naveo je Borges, a potom je dodao:

 

 

Trebao nam je četvrti datum jer Nadal ne bi došao za manje od četiri datuma za koje bi dobio po 2,5 miliona evra. Za manje od 10 miliona evra on ne bi došao na turneju - kazao je Borges.

Španac bi, na taj način, zbog suvlasnika Svetskog padel centra i Sport dizajna mogao biti olakšan za deset miliona evropskih novčanica, ukoliko sud potvrdi navode argentinskog biznismena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading