RAFI SE OVO NEĆE SVIDETI: Ivanišević PROZVAO Nadala nasred hrvatske televizije!

Autor:

Sport

24.07.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat potcenio Španca, Kirjos mu bolji od Rafe na travi.

RAFI SE OVO NEĆE SVIDETI: Ivanišević PROZVAO Nadala nasred hrvatske televizije!

Foto: Tanjug/AP

Goran Ivanišević i Rafael Nadal

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, analizirao je Vimbldon rekavši da je Srbin zasluženo stigao do svoje 21. Grend slem titule. Tom prilikom, Hrvat je "pecnuo" i Španca Rafaela Nadala izjavom da su Đoković i kirjos dva "trenutno najbolja igrača sveta na travnatoj podlozi".

- Ako si vakcinisan i zaražen, možeš ući u Ameriku, a ako si nevakcinisan i negativan na testu onda ne možeš ući u Ameriku - rekao je Ivanišević u dnevniku jedne hrvatske televizije i osvrnuo se na rad s Đokovićem:

- Prvo, to je čast i užitak. Čovek koji je sve osvojio i još je gladan i željan uspeha. Iza njega je teška, nepravedna godina, mnogo loših stvari mu se dogodilo. Zaslužio je taj Vimbldon, u finalu su se našla dva trenutno najbolja svetska tenisera na travi, on i Kirjos.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stvarno najbolji? Novak i Nik

Jedna od tema bio je i mladi Španac Karlos Alkaras, koji će od ponedeljka biti u top 5, a u Umagu je prvi nosilac.

- Kad vidim žreb, imamo sigurno budućeg broja jedan na svetu Alkarasa, kao i Sinera, koji će biti jedan od vodećih tenisera na svetu. Žao mi je zbog Borne Ćorića koji se povredio u Hamburgu, a taman je počeo dobro da igra. Ne moram uopšte trošiti reči na sve što je Alkaraz napravio ove godine. Impresivan je, svi mu predviđaju da će možda biti najbolji svih vremena, ali teško je to predviđati jer su Đoković, Nadal i Federer napravili mnogo - zaključuje Ivanišević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading