US OPEN POKVARIO SPEKTAKL: Ništa od KLASIKA Đoković - Nadal!

Autor:

Sport

27.07.2022

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladan tuš stiže iz Amerike.

US OPEN POKVARIO SPEKTAKL: Ništa od KLASIKA Đoković - Nadal!

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Nadal

Zamenik direktora Dejvis kupa Fransisko "Pato" Klave rastužio je ljubitelje tenisa širom planete ocenom da sumnja da će Novak Đoković i Rafael Nadal "ukrstiti rekete" u septembru u Valensiji.

Naime, Srbija i Španija su smeštene u istu grupu, zajedno sa Južnom Korejom i Kanadom, a problem pravi finale US Opena, koje se igra samo dva dana uoči izazova u okviru nezvaničnog svetskog prvenstva u tenisu.

Voleli bismo da gledamo Đokovića i Nadala, ali, iskreno, baš je teško. Voleli bismo i da imamo Karlitosa Alkarasa, koji je trenutno najveća teniska senzacija - kazao je Klave, a zatim je dodao:

 

 

- Srbija i pored Noleta ima sjajan tim, sa Krajinovićem i Lajovićem. A to nije sve, jer su u toj grupi i Kanada sa Ože-Alijasimom i Šapovalovim i Južna Koreja koja je velika nepoznanica, ali ima Kvona, tenisera koji beleži dobre rezultate - reči su funkcionera Dejvis kupa.

Podsetimo da će iz grupe "izaći" dve prvoplasirane selekcije, a 2021. godine do titule je stigla Ruska Federacija predvođena Danilom Medvedevim i Andrejem Rubljovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading