KOSOVARI DOLIJALI ZBOG RASIZMA! UEFA takav skandal ne prašta: Skupo ih koštalo CEPANJE Crne Gore, UČK i Velika Albanija! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.07.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno imamo epilog ozloglašenog dvomeča.

KOSOVARI DOLIJALI ZBOG RASIZMA! UEFA takav skandal ne prašta: Skupo ih koštalo CEPANJE Crne Gore, UČK i Velika Albanija! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Zastave tzv. Kosova i Crne Gore

Budućnost i Ljapi odigrali su dvomeč u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija koji su obeležile nemile scene.

Varvari, navijači podgoričkog tima, najpre su istakli uvredljive parole tokom duela na stadionu "pod Goricom", da bi Kosovari otišli korak dalje sa zastavom na kojoj je deo Crne Gore pripojen tzv. Velikoj Albaniji.

UEFA je izrekla žestoke kazne na račun oba kluba.

Tako će Ljapi sledeću evropsku utakmicu igrati bez navijača, a uslovno je kažnjen sa još jednim mečom igranja pred praznim tribinama. Uz to, moraće da plati i novčanu kaznu od 50.000 evra zbog, kako se navodi, “rasističkog ponašanja navijača, njihovog ulaska na teren, ubacivanja predmeta i baklji i provokativnih poruka”.

Sa druge strane, Budućnost je kažnjena zatvaranjem severne tribine i moraće da plati ukupno 35.375 eura zbog rasističkog ponašanja navijača i ubacivanja predmeta na teren na prvom meču.

Podsetimo, jedan crnogorski fudbaler je odlučio da, nakon incidenata u Podujevu, napusti klub, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading