PIKSI NE MOŽE DA ODOLI: Stojković se u četvrtak vraća na MESTO USPEHA!

Autor:

Sport

27.07.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski selektor će u Nišu uživo posmatrati revanš duel srpskog i malteškog predstavnika.

PIKSI NE MOŽE DA ODOLI: Stojković se u četvrtak vraća na MESTO USPEHA!

Foto: Starsport

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi prisustvovaće revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Radničkog i Gzire.

Duel je na programu u četvrtak od 19 časova na "Čairu", a Stojković nikada nije krio svoju ljubav i privrženost prema rodnom gradu i popularnom "Realu sa Nišave".

Piksi dobro zna šta znači kada Radnički igra u Evropi, pošto je bio deo ekipe koja je igrala u Kupu UEFA u sezoni 1983/84, eliminisala Sent Galen i Inter iz Bratislave, pa ispala u trećem kolu od splitskog Hajduka. Igrao je na svim mečevima, a protiv Švajcaraca i Čehoslovaka čak bio strelac u pobedama u Nišu. Zanimljivo, taj poraz od Splićana jedini je evropski poraz Radničkog na Čairu na 14 dosadašnjih mečeva.

Podsetimo da su "meraklije" na Malti odigrale nerešeno (2:2), a pobednik dvomeča u trećoj rundi odmeriće snage sa austrijskim Vlofzbergerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading