Radnički Niš odradio poslednji trening na Malti - Sivić: Spremni smo za Gziru, ambicije su plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

20.07.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Merakalije" su trenirale na stadionu "Sentenari" gde će u četvrtak biti odigrana utakmica, a podloga je veštak.

Radnički Niš odradio poslednji trening na Malti - Sivić: Spremni smo za Gziru, ambicije su plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija (VIDEO/FOTO)

Foto: Republika.rs

Lazar Arsić i Tomislav Sivić

Fudbaleri Radničkog iz Niša u četvrtak od 19 časova protiv Gzire na Malti igraju prvu utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

"Meraklije" su u sredu odradile poslednji trening na stadionu "Sentenari" gde će u četvrtak biti odigran meč, a podloga je veštak.

Pred susret, očekivanja je izneo Tomislav Sivić, trener kluba sa stadiona "Čair".

- Dugo smo priželjkivali nastup u Evropi jer naš klub ima tradiciju igranja u evropskim takmičenjima. Pripremali smo se za Gziru i spremni smo! Dva dosadašnja meča u prvenstvu su nam pokazala da smo dorasli obavezama. Naše ambicije su da se plasiramo u narednu rundu - rekao je Sivić.

 

 

Iskusni stručnjak govorio je i o vremenskim uslovima na Malti...

- Vlažnost vazduha je velika i dobro je što smo došli dva dana ranije kako bi se aklimatizovali. Ipak, vremenski uslovi i teren nisu izgovor jer imamo obavezu da odigramo najbolje što umemo - istakao je trener Radničkog. 

 

 

Poznato je da u ovoj  zemlji živi veliki broj Srba, a Lazar Arsić, vezista Nišlija veruje da bi bilo lepo kada bi oni uz "meraklije" pružili podršku protiv Gzire.

- U ovih dan i po videli smo da ima dosta ljudi iz Srbije, i da znaju da smo tu i da prate naš fudbal i da znaju da igramo sutra utakmicu. Sigurno bi bilo lepo, i da bi nam značila ta podrška dodatna uz naše verne navijače koji su ovde sa nama - zaključio je Arsić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading