DRAMA NA MALTI! Radnički u nadoknadi vremena izbegao poraz!

Autor:

Sport

21.07.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Meraklije" ipak izborile povoljan rezultat uoči revanša na "Čairu".

DRAMA NA MALTI! Radnički u nadoknadi vremena izbegao poraz!

Foto: fkradnickinis

Fudbaleri niškog Radničkog

Fudbaleri niškog Radničkog i Gzire remizirali su rezultatom 2:2 (0:1) u okviru prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nerešen rezultat srpskom sastavu doneo je Gaku golom u sudijskoj nadoknadi vremena, čime je "Real sa Nišave" izbegao poraz.

Prvo poluvreme obeležila je bolja igra Nišlija koji su je krunisali golom Nikole Štulića u 28. minutu. Jovanović je uputio upotrebljiv centaršut sa desne strane, a bivši napadač Partizana je iz voleja, sa peterca, matirao golmana malteškog predstavnika.

Ipak, drugi deo igre doneo je preokret, i to ekspresan! Igrao se 56. minut kada je Samuraj iskoristio kiks i lošu procenu golmana gostiju Drobnjaka, a potom je isti igrač realizovao penal, samo pet minuta kasnije.

Ipak, Nišlije su uspele da iskoriste bolju igru i zasluženo su poravnale rezultat "u minut do 12", tik uoči poslednjeg sudijskog zvižduka.

Revanš meč Radničkog i Gzire na programu je sledećeg četvrtka na stadionu "Čair" u Nišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading