MITROVAČKI ROKI! Muškarac u spido gaćicama "zavodi dame" na plaži u Sremskoj Mitrovici, svi gledaju šta izvodi! "Odoli mu ako možeš"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

27.07.2022

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesan snimak muškarca koji "zavodi žene na plaži" munjevitom brzinom proširio se društvenim mrežama.

MITROVAČKI ROKI! Muškarac u spido gaćicama "zavodi dame" na plaži u Sremskoj Mitrovici, svi gledaju šta izvodi! "Odoli mu ako možeš"! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Somi1651

Naime, muškarac srednjih godina prvo radi vežbe, a zatim simulira pokrete borilačkih veština i uskače u vodu.

Ova scena je pomalo zbunila sve koji su se u trenutku našli na Gradskoj plaži u Sremskoj Mitrovici. Jedini su pomno pratili pokrete koje izvodi, dok su drugi pokušavali da se suzdrže da se ne nasmeju.

 

 

Snimak je objavljen uz opis "Zavodi dame na plaži" i vrlo brzo je pobrao simpatije, a jedan od komenatara je i da je u pitanju "Mitrovačka legenda" koja je dobro poznata u kladioničarskim krugovima.

"Ma kakvo zavođenje, hladna voda pa mu se ne ulazi", "Pa mu odoli, ako možeš", "Ovo nije ni za zeleni pojas", neki su od šaljivih komenatara na Tviteru ispod objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading