KO JE, BRE, SLEDEĆI? Crnogorac povukao RADIKALAN POTEZ besan zbog SRAMNE provokacije Kosovara - neće da toleriše VELIKU ALBANIJU!

Autor:

Sport

19.07.2022

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti se ne smiruju.

KO JE, BRE, SLEDEĆI? Crnogorac povukao RADIKALAN POTEZ besan zbog SRAMNE provokacije Kosovara - neće da toleriše VELIKU ALBANIJU!

Foto: Shutterstock

Zastave tzv. Kosova i Crne Gore

Fudbaler Ljapija Igor Vukčević raskinuo je ugovor sa kosovskim klubom zbog skandaloznog ponašanja navijača tokom meča protiv podgoričke Budućnosti u okviru kvalifikacija za Ligu konferencija.

Šiptari su razvili transparent sa podeljenom zastavom Crne Gore, uz poruku "Vi ste sledeći", čime se jasno aludira na nastavak projekta "Večike Albanije". Vukčević je, besan zbog toga, rešio da napusti klub iz Podujeva, a raskinuta je saradnja na njegovu štetu.

Podsetimo, on je Ljapi pojačao samo 11 dana uoči okršaja sa Podgoričanima, nakon sjajne sezone u dresu Koma za koji je postigao 17 golova. Prethodno je igrao za OFK Titograd, Budućnost i Petrovac, a o njegovom gestu "bruji" ceo region...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading