KALINIĆ IZ ZATVORA POSLAO PISMO LEPOTICI KOJA JE ZAPEČATILA SUDBUNU ZEMUNACA: Javi se i stavi sliku da ti izviri bradavica kao Severini ako ti se nisu ofucale i izakale kao njene! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.07.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesionalni ubica Zemunskog klana, Sretko Kalinić napisao je krajem januara pismo beogradskoj lepotici Ani Simić, crnoj udovici klana, sa kojom je navodno bio u ljubavnoj vezi i zbog opsednutosti njome ubio njenog muža.

KALINIĆ IZ ZATVORA POSLAO PISMO LEPOTICI KOJA JE ZAPEČATILA SUDBUNU ZEMUNACA: Javi se i stavi sliku da ti izviri bradavica kao Severini ako ti se nisu ofucale i izakale kao njene! (FOTO)

Foto: Public

Sretko K

U svom pismu Sretko poriče i opsednutost Simićevom, kao i ubistvo njenog supruga Cvetka Simića, takođe pripadnika ondašnjeg "zemunskog klana", ali ne negira bliskost sa fatalnom lepoticom.

- Kažu da si bila u vezi sa mnom i da si moja kurvica, još pišu da sam opsednut tobom. Nikad nisam bio opsednut nikim i ničim, pa ni tobom. Opsednutost je ozbiljna mentalna bolest, a smatram da sam ja odličnog mentalnog zdravlja. Dosta smo vremena provodili zajedno, valjda bi nešto primetila da sam bio nenormalan i nestabilan - napisao je Kalinić, a onda se osvrnuo na izjavu bivšeg šefa beogradske policije Marka Nicovića vezanu za lepu Anu i poručio joj da mu se javi. 

- Nicović za tebe kaže da si bolesna i da si bez sentimenta. Ubio sam se od smeha kad sam to pročitao. Ako hoćeš, pošalji mi svoj broj pa ću te zvati i objasniti sve što treba da znaš - poručuje Sretko u pismu Simićevoj, prenesenom i u njegovoj šok knjizi koju je objavio ovog meseca, a napisao je u sedmom paviljonu Zabele gde robija zbog zverstava sa zemunskim klanom i ubistva premijera Đinđića.

- Postala si baš raskošna žena, čista egzotika, nemoj da se plašiš da ću te možda zavesti - neću sigurno. Matora si ti za mene, ali ti moram reći da izgledaš više nego dobro za svoje godine. Možda ću napisati knjigu o tebi. Bila bi to zanimljiva knjiga, šta misliš? Tebi bi se sigurno svidela, ali tvojima ne bi garant.Voliš da se slikaš. Stavi neku eksplicitniju fotku, kao Seve, ono da ti izviri malo bradavica, ali nemoj ako su ti se bradavice ofucale i izakale kao Severinine. To je onaj mali sa Bežanije teglio i po noći i po danu, sami bog zna ko još - piše Kalinić dodajući da se "malo zeza". 

Na kraju, svirepi Zemunac koji u knjizi priznaje likvidcije i  otkriva najprljaviji veš pripadnika klana poručuje crnoj udovici da zna da će ga "gutati".

- I sad se nasmejem kada se setim nekih tema o kojima smo razgovarali. Pozdrvljam te i javi se pismom i pošalji mi broj telefona. Ne znam hoćeš li mi poslati broj, ali sam siguran da ću ti postati omiljeni pisac kojeg ćeš čitati u dahu, bolje reći - gutati - samouveren je zemunski kriminalac.   

Plašila si se čedomorca Luke Bojovića i lagala o meni

Kalinić tvrdi da mu je jasno što je Simićeva kao svedok, kako on tvrdi, lagala o njemu na sudu. 

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Bojović

Potpuno razumem tvoje tadašnje razmišljanje i zbog čega si iznosila one velike, ogromne i apsolutne laži. Zbog brige za svoj život, kao i za članove svoje porodice iz straha da će vas onaj "Amigov"(prim aut. Luke Bojovića)čedomorac i onaj fićfirić iseći na komade i razbacti vas po ulici kao obično smeće, ti si morala da pričaš ono što ti fićfirić kaže - piše zloglasni Zemunac koji robija više od 12 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading