Šmekerski potez Matića: Dibala se poklonio Srbinu po dolasku u Romu (FOTO)

Autor:

Sport

19.07.2022

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paolo će uskoro i zvanično postati novi fudbalaer "vučice" u koju dolazi iz Juventusa kao slobodan igrač, a potpisaće ugovor na tri godine.

Šmekerski potez Matića: Dibala se poklonio Srbinu po dolasku u Romu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala u dresu reprezentacije Argentine

Reprezentativac Argentine Paolo Dibala (28) uskoro će i zvanično postati novi ofanzivac Rome u koju dolazi iz Juventusa kao slobodan igrač.

Napadač, koji može da igra na poziciji ofanzivnog veziste i krila potpisaće ugovor na tri godine vredan devet miliona evra.

 

 

Nekadašnji as Instituta i Palerma dobio je tu čast i privilegiju da mu je Frančesko Toti ponudio da u Rimu nosi njegovu desetku, ali je popularni Hoja to odbio uz reči da "treba da se dokaže" za taj broj".

Broj "Princa Rima" od odlaska u penziju niko nije nosio, a pošto je Paolo poznat kao sujeveran, hteo je da nosi broj koji ga je proslavio dok je igrao i na Sicijiliji.

 

 

U pitanju je 21, ali je postojao problem jer je taj broj uzeo Nemanja Matić, koji je takođe ovog leta kao slobodan igrač stigao na Olimpiko iz Mančester junajteda.

Ipak, kako prenosi transfer novinar Đanluka di Marcio, srpski vezista je odlučio da svoj broj da "gaučosu", dok je on uzeo osmicu Gonzala Viljara, jer je postala slobodno posle Španca na pozajmicu u Hetafe.

 

 

Ubljanin je sedam godina nosio broj 21 dok je osvajao trofeje u Benfiki i Čelsiju, a za 31 se odlučio kada je došao u Mančester junajted.

Sigurno da legendarni Žoze Murinjo, kao trener "vučice" može da bude presrećan jer je do sada osim Dibale i Matića, doveo i desnog beka Zekija Čelika iz Lila za sedam miliona evra, kao i mladog srpskog golmana Mileta Svilara iz Benfike kao slobodnog igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading