Matić: Bilo je brojnih ponuda, ali sam Romu izabrao zbog Murinja (FOTO)

Autor:

Sport

04.07.2022

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja zvanično predstavljen kao novi vezista "vučice". Srbin govorio o Žozeu, Seriji A i saradnji sa kapitenom Lorencom Pelegrinijem.

Matić: Bilo je brojnih ponuda, ali sam Romu izabrao zbog Murinja (FOTO)

Foto: Starsport

Kao što je portal Republika.rs prvi preneo ekskluzivno saznanje, Nemanja Matić je postao novi fubaler Rome.

Bivši reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa Rimljanima na 1+1 godinu i tako će posle Mančester junajteda i Čelsija, po treći put sarađivati sa trenerom Žozeom Murinjom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo sa osvojenim trofejem Lige konferencija

Pre početka konferencije za medije, jedan novinar pitao je iskusnog asa u šali da li da mu se obrati na italijanskom ili srpskom jeziku, a Ubljanin je rekao da mu daju tri meseca da nauči italijanski.

- Imam iste ambicije kao klub i kao Murinjo i zbog toga sam došao ovde. Imao sam brojne ponude, ali sam zbog Moa izabrao Romu. Kada nešto odlučim, nikada ne menjam mišljenje - poručio je Matić.

 

 

Vezista je zadužio je dres sa brojem 21, a govorio je i o privikavanju na Seriju A posle deset godina igranja u Premijer ligi

- Osećao sam da je pravo vreme za promenu. Serija A je jako zahtevno takmičenje i sve je interesantnije. Ugovor na godinu? Videćemo u maju šta će biti, ali sam svakako siguran da sam napravio dobar izbor - iskren je Nemanja.

 

 

Italijanske novinare zanimalo je šta Ubljanin očekuje oko saradnje na terenu sa Lorencom Pelegrinijem ofanzivnim vezistom i kapitenom "vučice".

- Lorenco je jedan od najboljih, mislim da ćemo se dobro razumeti. Moraćemo to da dokažemo na terenu, ali imamo kvalitetan, dobar tim - zaključio je Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading