Matić dobija bogatstvo od Murinja!

Autor:

Sport

10.06.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je portal Republika.rs prvi pisao, Nemanja će potpisati jednogodišnji ugovor sa osvajačem Lige konferencija kao slobodan igrač pošto je posle pet godina napustio Mančester junajted.

Matić dobija bogatstvo od Murinja!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Mančester junajteda Nemanja Matić

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Matić (33), kao što je portal Republika.rs prvi ekskluzivno preneo svoja saznanja, naredne nedelje postaće novi fudbaler Rome. 

Iskusni vezista posle pet godina napušta Mančester junajted kao slobodan igrač i radiće ponovo sa Žozeom Murinjom, strategom "vučice" koji mu je bio trener u Čelsiju i na Old Trafordu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ponovo zajedno - Nemanja Matić i Žoze Murinjo

Zanimljivo da je baš Portugalac doveo Srbina iz Londona među "crvene đavole", a italijanski "Skaj" prenosi da će Ubljanin imati platu od 3.500.000 evra na godišnjem nivou.

Nemanja će prvo obaviti lekarske preglede, a zvaničan potpis uslediće u ponedeljak ili utorak kada se očekuje da Matić dođe u Rim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading