Lukas prišao Ceci na na njenom nastupu, publika zanemela: Folker napravio GEST koji je zaradio OGROMAN APLAUZ, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović i Aca Lukas napravili feštu za pamćenje!

Lukas prišao Ceci na na njenom nastupu, publika zanemela: Folker napravio GEST koji je zaradio OGROMAN APLAUZ, ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Foto: Printskrin/instagram

Ceca i Lukas ukrstili glasove

Naša najveća balkanska folk diva i pevačica Ceca Ražnatović i njen kolega Aca Lukas napravili su pravi spektakl na jednom nastupu, a tim su i pokazali u kakvim su sada odnosima.

 

 

Lukas je nastupao u subotu veče, a dok je Ceca napravila neviđeni spektakl priredi obožavaocima njene muzike, koji se broje u milionima. Iako ima običaj da posle nastupa napuste mesto gde pevaju, ovoga puta se to nije dogodilo.

Republika

Foto: Printskrin/instagram

Aca Lukas i Ceca Ražnatović

 

Lukas je ostao na Jaghorini i uživao na nastupu svoje koleginice. Ali to nije sve. Aca se u jednom trenutku popeo na binu i Ceci poklonio cvet, piše Kurir. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Pevačica se oduševila. Kolege su se zagrlile, izljubile, a ona je nastavila da peva. Da među njima nema sujete dokaz je ovaj Lukasov potez. Inače, njih dvoje su dugogišnj prijatelji koji često u javnosti ističu da se cene i poštuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading