Zbog roditelja bila prinuđena da SINA da na usvajanje: BOLNA PROŠLOST Ane Bekute tera suze na oči, rano je zatrudnela, a onda je morala da se oprosti od BEBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2022

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlost Ane Bekute je bolna, sa 17. godina ostavila je sina Igora na usvajanje, a razlog je frapantan!

Zbog roditelja bila prinuđena da SINA da na usvajanje: BOLNA PROŠLOST Ane Bekute tera suze na oči, rano je zatrudnela, a onda je morala da se oprosti od BEBE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Pevačica  narodne muzike Ana Bekuta rođena kao Nada Polić, sa 17. godina imala je tešku odluku, koja je promenila iz korena njen život. Naime, pevačica je rodila sina Igora Polića još kao srednjoškolka, sa 17. godina, nakon čega je donela odluku da ga da na usvajanje. 

Republika

Foto: Facebook/goran.lecic.5

Igor Polić sa Anom Bekutom i porodicom

 

Naime, Ana je zatrudnela u vanbračnoj zajednici, a kako je bila odvojena od svoje bebe, okolina ju je žestoko osuđivala. No, najviše je na pevačicu uticao trenutak kada su njeni roditelji počeli da osećaju sramotu, te su se našli na stubu srama. Selo ih je ogovaralo, svakakve teorije su se prenosile s kolena na koleno, nakon čega je Ana donela odluku da sina Igora ostavi u dom na nezbrinutu decu.

Međutim, to nije dugo trajalo, nešto kasnije, Bekuta je uspela da mu obezbedi bezbrižno i divno detinjstvo, koje je Ivan i zaslužio. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

Anin sin je jednom prilikom rekao da razume zašto je njegova majka to učinila, te da to nije ostavilo bilo kakve posledice na njega.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Bekuta pesme

 

- Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada - izjavio je Igor jednom prilikom i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

- Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo - zaključio je Polić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading