Politička zavera! Novaku zapržili čorbu: Australijanci započeli, Britanci i Ameri dovršavaju posao - Đoković će dotaći DNO!

Autor:

Sport

13.07.2022

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalna sezona Srbina, uprkos osvajanju Vimbldona.

Politička zavera! Novaku zapržili čorbu: Australijanci započeli, Britanci i Ameri dovršavaju posao - Đoković će dotaći DNO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković zbog politike bi 2022. godinu mogao da završi van Top 20 na ATP listi!

Naime, Nole se našao u ogromnom problemu zbog odluke da se ne vakciniše protiv koronavirusa, ali i zbog rata u Ukrajini.

Srbin je deportovan od strane australijskih vlasti, čime je izgubio priliku da brani pehar na Australijan Openu, što ga je koštalo dve hiljade bodova. Potom je propustio Masterse Indijan Vels i Majami, a zatim je i Vimbldon ostao bez poena. Tačnije, ATP je sankcionisao Britance, što je Đokovića lansiralo na sedmo mesto bez obzira što je stigao do sedme titule na londonskoj travi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Deportacija ga skupo koštala - Novak Đoković

Tu nije kraj. Srbina tek sada čekaju problemi pred američku turneju, a najveći hendikep bilo bi neigranje US Opena na kome, kao prošlogodišnji finalista, brani 1.200 bodova. Takođe, propustiće šansu da "pojuri" dve hiljade poena u Montrealu i Sinsinatiju, pa se očekuje dalji pad na listi najboljih svetskih igrača...

Novak se nada da će uoči Završnog mastersa u Torinu makar ostati među 20, jer bi onda kao osvajač Grend slema u 2022. godini stekao pravo nastupa. Da li će se to i desiti, videćemo do kraja sezone, ali jasno je da je Zapad još jednom zapržio čorbu srpskom asu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading