Mnogo skupa slika: Nakon decenije i po ponovo zajedno - Srbiji su doneli ukupno 41 trofej! (FOTO)

Autor:

Sport

12.07.2022

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica velikana srpskog sporta na jednom mestu.

Mnogo skupa slika: Nakon decenije i po ponovo zajedno - Srbiji su doneli ukupno 41 trofej! (FOTO)

Foto: Instagram.com/acasapic

Grad Beograd sinoć je dočekao svog šampiona. Na terasi Skupštine grada Beograda, desetine hiljada poštovalaca lika i dela Novaka Đokovića, dočekalo je najboljeg srpskog tenisera, a oficijelni domaćin sedmostrukom osvajaču vimbldonskog turnira bio je Gradonačelnik srpske prestonice, Aleksandar Šapić.

Nakon proslave, Aleksandar Šapić je na svom Instagram nalogu objavio zanimljivu fotografiju. Na njoj se vide njih dvojica iz 2008. godine sa Olimpijskih igara u Pekingu, kao i fotografija sa jučerašnjeg prijema u gradskoj Skupštini.

 

 

Ono što svakako predstavlja podatak za sportske anale jeste činjenica da su njih dvojica, svako u svom sportu, našoj zemlji doneli čak 41 trofej. Novak Đoković je sa teniskim reketom u ruci do sada Srbiji podario 21 Grend slem titulu, dok je sa druge strane Aleksandar Šapić noseći reprezentativnu vaterpolo kapicu osvojio 20 medalja na velikim svetskim vaterpolo takmičenjima počevši od zlata na Mediteranskim igrama u Bariju 1997. godine, do bronzanog odličja na već pomenutim Olimpisjkim igrama u Pekingu 2008. godine.

Srbija je bila i biće zemlja sporta i sportskih velikana, a balkon Skupštine grada spreman je da dočeka neke nove idole našeg sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading