MISIJA JE IPAK MOGUĆA: Nakon čišćenja Sinera, Nole pokazao Tomu Kruzu da je trećerazredni glumac - pala je nikada jača prozivka! (FOTO)

Autor:

Sport

06.07.2022

09:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronađite sličnosti, ili možda razlike.

MISIJA JE IPAK MOGUĆA: Nakon čišćenja Sinera, Nole pokazao Tomu Kruzu da je trećerazredni glumac - pala je nikada jača prozivka! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom meča sa Sinerom

Novak Đoković je na maestralan način stigao do polufinala ovogodišnjeg Vimbldona. Imao je u jednom momentu najbolji srpski teniser i dva seta zaostatka u odnosu na Italijana Janika Sinera, ali se "uzdigao iz pepela", na maestralan način osvojio naredna tri seta i stigao do polufinalnog dvoboja sa britanskim teniserom Kameronom Norijem.

Tokom samog susreta viđena je neverovatna scena. U jednom pokušaju da stigle lopticu, Novak Đoković je proglizao, napravio špagu i završio na travi. Na iznenađenje svih prisutnih Đoković je ne samo uspeo da vrati lopticu, već i stigne do važnog poena kojim je verovatno u potpunosti i demoralisao protivnika.

Nakon susreta, Novak Đoković je na svom Instagram profilu objavio fotografiju navedenog detalja uz sliku slavnog američkog glumca Toma Kruza i komentar:

- Nemoguća misija?

Foto: Instagram.com/djokernole/printscreen

Novak Đoković - sa njim svaka mislija postaje moguća

 

Ono što je svakako jasno, ovim potezom Novak Đoković je ne samo oduševio teniski svet, već je pokazao da i po okončanju karijere bez probelam može preći u glumce, a svakako akcioni filmovi bi predstavljali idealno rešenje za njega.

Neka se pripremi Tom Kruz, njegova misija svakako će biti nemoguća, stiže Novak Đoković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading