Ni kod njih više ne cveta cveće: Kejt Midlton posmatrala Novakon trijumf u haljini sa rasprodaje! (FOTO)

Autor:

Sport

06.07.2022

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan teniski meč viđen je u četvrtfinalu ovogodišnjeg Vimldona.

Ni kod njih više ne cveta cveće: Kejt Midlton posmatrala Novakon trijumf u haljini sa rasprodaje! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je maestralnom partijom nakon izgubljena prva dva seta prosto sa terena Sveengleskog kluba počistio Italijana Janika Sinera i obezbedio plasman u polufinale možda i najznačajnijeg Grend Slem turnira u svetu.

Očekivano, ovom susretu prisustvovali su i predstavnici britanske kraljevske porodice, a najveću pažnju javnosti privukla je svakako Kejt Midlton.

Supruga princa Vilijama u kraljevskoj loži Centralnog terena Vimbldona pojavila se u odevnoj kombinaciji koja je svima zapala za oko. 

Kako prenose britanski mediji njena plava haljina sa belim tufnama je kupljena na rasprodaji. U pitanju je model "Aleksandra Rič" sa 3/4 rukavima, pojasom oko struka i porubom srednje dužine. Kako se navodi, cena ove haljine je oko 1.700, a na popustu je "svega" 528 evra.

 

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i Princ Vilijam

 

Istovremeno, mediji na Ostrvu ne štede pripadnicu kraljevske porodice pošto navode da se Kejt Midlton u istoj odevnoj kombinaciji pojavila i nedavno i na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading