DODIRIVAO JE I POKUŠAVAO DA JE POLJUBI! Stanodavac (79) pretio devojci da će je izbaciti iz stana ako ne pristane na odnose! Negirao krivicu, ali ga odale poruke u telefonu!

Autor:

Hronika

12.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M. D. ( 79 ) uhapšen je u zajedničkoj akciji policajaca iz PS Čukarica i tužilaštva u Beogradu, zbog sumnje da je 05. jula izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje

DODIRIVAO JE I POKUŠAVAO DA JE POLJUBI! Stanodavac (79) pretio devojci da će je izbaciti iz stana ako ne pristane na odnose! Negirao krivicu, ali ga odale poruke u telefonu!

Foto: Shutterstock

Nasilje

Kako nezvanično saznajemo sumnja se da je on dan ranije oko 20.00 casova u stanu u naselju Banovo brdo, 16.godisnju podstanarku pokušavao da poljubi u usta i dodirivao po telu, nagovarajući je da imaju odnos.

- Devojka je to odbila, nakon čega je on otišao iz stana preteći joj da će je iz stana izbaciti ako ne budu imali odnose. Devojka je odmah prijavila slučaj, nakon čega je osumnjičeni uhapšen. Na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu on je negirao je izvršenje krivičnog dela, ali su u telefonu pronađene poruke u kojima se on navodno izvinjava devojci, podstanarki, uz reči “da se ono neće ponovoti” - reko je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predlozilo  određivanje pritvora za osumnjičenog, kako ne bi uticao na svedoke, ali je sudija odbio predlog i odredio meru zabrane prilaska i komunikacije.

Na odluku suda tužilaštvo je odmah uložilo žalbu, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading