NOVAČE, ZAŠTO TO RADIŠ? Ceo svet se divi Morgan Ridl, a ti kriješ kumu zbog koje bi goreo Vimbldon! (FOTO)

Autor:

Sport

07.07.2022

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Tejlora Frica tokom jučerašnjeg dana bila je u centru pažnje publike na Vimbldonu.

NOVAČE, ZAŠTO TO RADIŠ? Ceo svet se divi Morgan Ridl, a ti kriješ kumu zbog koje bi goreo Vimbldon! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Branilac titule na Vimbldonu Novak Đoković

Meč između američkog tenisera i Rafaela Nadala protekao je u neizvesnoj borbi, ali mnogi bi se složili sa konstatacijom da je u centru svih zbivanja na Centralnom terenu vimbldonskog kompleksa bila Morgan Ridl.

Foto: Tanjug/AP

Morgan Ridl

Prelepa izabranica Tejlora Frica plenila je svojom lepotom, ali se istovremeno moramo zapitati kakva bi reakcija teniske publike bila kada bi mečevima Novaka Đokovića prisustvovala njegova kuma Nataša Derikonja.

Nataša je supruga najboljeg Novakovog prijatelja Nevena Markovića. Bavi se manekenstvom, ali se isto tako može pohvaliti i fakultetskom diplomom pošto je diplomirala na Arhitektonskom fakultetu u Novom Sadu.

Nataša Derikonja poseduje neverovatnu lepotu i prosto se možemo samo zapitati kako bi publika reagovala kada bi se ona pojavila u loži vimbldonskog stadiona. Možda bi Novak mogao da porazmisli i o takvom potezu...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading