Rodžerove suze u Londonu: Federer se RASPEKMEZIO na Centralnom terenu, Đoković džentlmenski aplaudirao ljutom rivalu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2022

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori Vimbldona odali priznanje legendama, a u centru pažnje bio je miljenik londonske publike i osvajač 20 Grend slem titula.

Rodžerove suze u Londonu: Federer se RASPEKMEZIO na Centralnom terenu, Đoković džentlmenski aplaudirao ljutom rivalu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer tokom govora koji je Švajcarac održao na Centralnom terenu Vimbldona

Vimbldon je upriličio ceremoniju u čast stogodišnjice igranja tenisa na Centralnom terenu, kojoj je prisustvovao i rekorder Rodžer Federer.

Švajcarac, osmostruki pobednik na terenima "Ol-Ingland klaba" je poručio da mu je velika želja da još jednom zaigra na londonskoj travi, a tom prilikom se i rasplakao.

Ovde sam pokušavao da budem uspešan i da dobro predstavljam ovaj sport. Nadam se da ću moći da se vratim... Bar još jednom - reči su Fedeksa, nakon kojih je nakratko zastao kako bi obrisao suze, a potom je nastavio:

- Imao sam mnogo sreće da odigram mnogo mečeva na ovom terenu. Jako je čudno kada sam danas ovde u drugoj ulozi. Ali sjajno je biti ovde sa svim ostalim šampionina, Na ovom terenu sam doživeo i najveće pobede i najveće poraze.

 

 

Govor Švajcarca burnim i iskrenim aplauzom ispratio je Novak Đoković, a as iz Bazela je još jednom podvukao koliko mu nedostaje igranje na Vimbldonu.

Naravno da mi nedostaje da budem ovde, voleo bih da sada igram. Znao sam kada sam odlazio sa turnira prošle godine da će biti teško vratiti se za godinu dana. Možda nisam mislio da se neću tako dugo vratiti, ali koleno je zaista bilo u lošem stanju - zaključio je Rodžer Federer.

Podsetimo, ranije tokom dana Šveđanin Mats Vilander je izneo uverenje da će Nole karijeru završiti kao neprikosnoven na Vimbldonu, a on se u osmini finala sastaje sa Holanđaninom Timom van Rajthovenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading