Šta li su njih dvojica jedan drugom rekli: Novak Đoković i Rodžer Federer u prijateljskom ćaskanju tokom svečane ceremonije na Vimbldonu! (FOTO)

Autor:

Sport

03.07.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika svečanost održana je na centralnom terenu Sveenglskog kluba.

Šta li su njih dvojica jedan drugom rekli: Novak Đoković i Rodžer Federer u prijateljskom ćaskanju tokom svečane ceremonije na Vimbldonu! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Na Centralnom terenu Vimbldona danas će Novak Đoković odmeriti snage sa holandskim teniserom Timom van Rajthovenom, a pre toga održana je svečana ceromonija povodom stogodišnjice otvaranja glavnog terena londonskog Grend slema.

Pred samu ceremoniju na travu su izašle velike legende teniskog sporta, kao i osvajači ovog Grend slem turnira, a među njima su svoje mesto jedan pored drugog našla i dvojica velikih rivala Novak Đoković i Rodžer Federer.

Kamera je u jednom momentu snimila i kako u jednom momentu Novak Đoković šapuće nešto Rodžeru Federeru, a ovaj sa osmehom odobrava ono što je najbolji srpski teniser izrekao. Mnogi svetski mediji su se zapotali šta je su pričale dve tenisek legende.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rodžer Federer

 

Najbolji srpski teniser u svom vlasništvu do sada ima šest osvojenih pehara vimbldonskog tunira, dok je Federer rekorder sa osam trofeja.

Upravo su njih dvojica i bili u prvom planu tokom ceremonije, a među ostalim laureatima našli su se i Rafael Nadal, Endi Marej, Tim Henman, Serena Vilijams, Džon Mekinro...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading