Olakšanje ili ne za Novaka? Siner ŠOKIRAO Alkarasa i ČEKA Đokovića u četvrtfinalu Vimbldona!

Autor:

Sport

03.07.2022

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan okršaj u britanskoj prestonici.

Olakšanje ili ne za Novaka? Siner ŠOKIRAO Alkarasa i ČEKA Đokovića u četvrtfinalu Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner

Italijanski teniser Janik Siner izbacio je Španca Karlosa Alkarasa, čime se plasirao u četvrtfinale Vimbldona. Igrač sa Apenina je svalio rezultatom 3:1, a po setovima je bilo 6:1, 6:4, 6:7, 6:3 za tri časa i 38 minuta igre.

Siner bi se u toj fazi turnira mogao sastati sa Srbinom Novakom Đokovićem, kome je "na crti" Holanđanin Tim van Rajthoven.

Italijan je odigrao fenomenalan meč na Centralnom terenu, a konačan ishod najavljen je već nakon prvog seta koji je dobio sa ubedljivih 6:1. Italijanski igrač je nastavio u istom ritmu i u drugom periodu igre, Španac je ovoga puta bio nešto bliži da se "upiše" na semaforu, a na kraju je bilo 6:4.

Ono što nije uspeo u drugom, Alkaras je ostvario u trećem setu, i to posle dramatičnog taj-brejka. Španski teniser ga je dobio sa 10:8, a Italijan je propustio nekoliko meč lopti.

 

 

Ipak, sve je išlo na Sinerovu vodenicu, koji je u ranoj fazi četvrtog intervala igre oduzeo servis protivniku, a potom je i potvrdio stečeni brejk za 4:1.. Do kraja meča, čvrsto je držao svoj servis, pa je izbacio vunderkinda sa Pirineja sa terena "Ol-Ingland klaba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading