DOTAĆI ĆE SAMO DNO: Federer pravi veliki PROBLEM Đokoviću i Nadalu posle Vimbldona!

Autor:

Sport

25.06.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćeno za Rodžera u ovom milenijumu!

DOTAĆI ĆE SAMO DNO: Federer pravi veliki PROBLEM Đokoviću i Nadalu posle Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni švajcarski teniser Rodžer Federer

Rodžer Federer, osvajač 20 Grend slem titula, izgubiće 600 bodova posle Vimbldona, čime će praktično ostati bez plasmana na ATP listi.

Švajcarac trenutno zauzima 96. mesto, ali će nakon turnira na londonskoj travi doći u situaciju koja mu se nije desila još od davne 1997. godine!

Ovakav razvoj događaja može predstavljati problem za Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i ostale igrače iz teniskog vrha, ukoliko se švajcarski velikan vrati na teren. Naime, on bi na turnira nastupao uz specijalne pozivnice, koje bi sigurno dobijao u skladu sa svojim renomeom, ali bi bio prava mina za najbolje već u prvom kolu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nole i Rafa bi mogli na Rodžera na početku turnira

Podsetimo, Fedeks odsustvuje punih godinu dana zbog višestruke operacije kolena, a najavio je da će zaigrati na Lejver kupu, kao i u rodnom Bazelu pred kraj sezone. Uprkos činjenici da je zagazio u petu deceniju života, Federer ne želi da odustane od "belog sporta"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Opanak

25.06.2022 17:55

Daj bre mediji pa za koji nivo neinteligencije pisete ovake vesti? RF je elitni teniser, ali njegovo vreme je proslo i zbog godina i zbog povreda, za koga on moze biti mina to samo vi znate pa ajde napisite da i mi doznamo, ali i sta ako se to sto pisete ne desi...kakav konfor imaju mediji da mogu da lupetaju do mile volje bez ikakve konsekvence sto to nema blage veze sa zivotom..sem sto kod mase labilnih i lakovernih pravite privid nekakvih kvazi vrednosti?? Vi i advokati ste jedine profesije bez ikakve odgovornosti, po prirodi posla uzimate pare sta god rekli, a najcesce je to gomila gluposti i neistina?!?!

Mirta

25.06.2022 22:09

Da li on još ume da prebaci lopticu preko mreže?