JA SAM VAKCINISAN, A NOVAK NEK' RADI ŠTA HOĆE: Hrvat uputio ŠOK KOMENTAR na račun Đokovićeve TVRDOGLAVOSTI!

Autor:

Sport

18.02.2022

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je glavna tema u regionu!

JA SAM VAKCINISAN, A NOVAK NEK' RADI ŠTA HOĆE: Hrvat uputio ŠOK KOMENTAR na račun Đokovićeve TVRDOGLAVOSTI!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Hrvatsi teniser Borna Ćorić vratiće se na teren na Mastersu u Indijan Velsu, a on je govorio o toku svog oporavka, ali i prvom reketu sveta Novaku Đokoviću. Tom prilikom, Hrvat je istakao da je vakcinisan, kao i da ne želi da zalazi u Noletovu odluku da se imunizuje, bez obzira što ga je to već puno koštalo.

Ne pijem nikakve tablete posle pet godina, pa sam srećan. Jedino ne možemo da znamo šta će biti kad dođe zvanični meč, ali sve testove sam prošao - izjavio je Ćorić za "Nova-hr", a zatim je dodao:

Apsolutno. Da budem iskren, do pre osam nedelja nisam, neću da kažem da nisam verovao, ali nisam bio siguran što će biti dok nisam počeo da treniram i dok nisam video da mogu. Ne bih rekao da nisam verovao, ali definitivno nisam bio siguran šta će biti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đoković i Ćorić

Što se tiče Đokovića, hrvatski as smatra da svako odlučuje o svojoj sudbini.

On je svoj čovek i može da radi što god hoće. Ja sam se vakcinisao, ali nemam tu mnogo toga da dodam. To je njegova odluka i ja to poštujem. Nije me iznenadio, svi znamo koliko je jak u glavi i da pod pritiskom neće odustati - zaključio je Ćorić.

Podsetimo da je Novaku uskraćeno pravo da brani titulu Australijan Opena, posle 11-dnevne sage koja je okončana deportacijom Srbina iz Melburna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Krle

18.02.2022 15:35

Šta je tu šok u komentaru Borne??? Čovek kulturno izneo svoj stav i poštovanje prema Novakovom stavu. Ali bitan je senzacionalizam zar ne?????

Odgovori 22 0