LEGENDE SE POSVAĐALE OKO NOVAKA: Đoković se valja u BLATU - rečenica koja je započela HAOS!

Autor:

Sport

16.02.2022

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruje se bura nastala nakon intervjua koji je Novak Đoković dao za "Bi-bi-si"!

LEGENDE SE POSVAĐALE OKO NOVAKA: Đoković se valja u BLATU - rečenica koja je započela HAOS!

Foto: www.profimedia.rs

Boris Beker i Novak Đoković

Novak Đoković ispričao je svoju stranu priče prvi put nakon deportacije iz Australije. U razgovoru sa novinarom "Bi-bi-sija" progovorio je o paklu koji je proživeo tokom dve nedelje zatočeništva u Melburnu, razlozima deportacije, kao i šta je sve spreman da žrtvuje u nameri da istraje u svojim stavovima.

Povodom Novakovog intervjua ESPN je kontaktirao Patrika Mekinroa, bivšeg američkog tenisera i kapitena Dejvis kup reprezentacije SAD.

Mlađi brat Džona Mekinroa smatra da Đoković greši u svom odbijanju da se vakciniše, i da mu je neverovatno da će baciti u vodu sve ono za šta je radio prethodnih 10 do 15 godina.

Đoković je proveo 10 do 15 godina jureći Federera i Nadala. Konačno ih je stigao i bio je spreman na sprint da ih prestigne. I sada se zaglavio u blatu zbog odluke da ne primi vakcinu - rekao je Patrik Mekinro za emisiju "Sports centre" na ESPN-u.

Foto: Tanjug/AP

"Velika trojka"

Ubrzo je usledio odgovor, i to od još jedne legende "belog sporta". 

Australijancu Polu Meknamiju, bivšem grend slem šampionu i direktoru Australijan opena, nije se svidelo da se o Novaku gleda kao o nekome ko je ceo svoj život jurio nečije rekorde. Meknami, inače veliki Đokovićev fan, bio je prisutan na protestima podrške najboljem svetskom teniseru u Melburnu.

Dragi Patriče, Novak nije proveo svoj život jureći Federera i Nadala, on je samo bio svoj i nastavlja to da bude. To je deo koji nedostaje mnogima koji ne mogu ili ne žele da ga vide - rekao je Meknami i izazvao oduševljenje Noletove armije navijača, koja mu se zahvalila na ovakvim rečima.

Uz trenutna pravila koja vladaju u zemljama koje organizuju preostala tri grend slem turnira u sezoni, Novak bi mogao bez vakcine da nastupi jedino na Vimbldonu, dok iz Francuske stižu ohrabrujuće vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vlada

16.02.2022 10:47

Sportisti treba da budu zdravi. Vakcinisani ili ne.

Odgovori 20 2
Zorica

16.02.2022 14:03

@Vlada - Bravo Nole! Imas svoj stav i imas srce i zato si poseban.

Odgovori 16 1