BESRAMNO I BEZ UKUSA: Britanci jedva dočekali Đokovićev INTERVJU da izbace svu FRUSTRACIJU iz sebe!

Autor:

Sport

15.02.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovio je svoj stav o vakcini u intervjuu za BBC što su u Britaniji odmah dočekali na nož!

BESRAMNO I BEZ UKUSA: Britanci jedva dočekali Đokovićev INTERVJU da izbace svu FRUSTRACIJU iz sebe!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković u intervjuu za BBC izjavio je da nema nameru da se vakciniše čak iako bi ga to sprečilo da nastupa na ovogodišnjim grend slem turnirima. 

Odmah su usledile reakcije na Ostrvu.

Pol Hejvord, nekadašnji urednik sportske rubrike Dejli Telegrafa, smatra "da se Novak precenio".

Svetu je više stalo do toga da se otarasi korone, nego da Novak Đoković pobeđuje na teniskim turnirima. Čovečanstvo bi "preživelo" da on ne igra Vimbldon. Veliki je igrač, njegov izbor i tako dalje, ali on precenjuje svoju važnost - rekao je Hejvord.

Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković BBC intervju

Javio Fergus Volš, urednik BBC-ja koji je posvećen medicinskim temama, prosto ne može da veruje da Novak Đoković i dalje nema dovoljno informacija o vakcinama.

Interesantno je da je Novak Đoković tokom intervjua rekao da nema dovoljno informacija o tome šta je u vakcini, a nije isključio vakcinisanje u budućnosti kada bude informisaniji. Ali čovek se zapita šta mu još od informacija treba. Napravljeno je više od 10 milijardi doza vakcina, a oko šest od 10 ljudi u svetu ima bar jednu dozu. Dakle, postoji mnoštvo informacija o njima. Nauka je prilično jasna da je najbolji način da se izgradi imunitet trostrukim ubodom. Kao elitni sportista, on je u niskom riziku od korone, ali taj rizik nije na nuli - kaže Volš.

Svoj stav izneo je i teniski komentator Dejvid Lou.

- Mnogo toga treba svariti iz intervjua sa Đokovićem. Ali, jedna stvar – on kaže da nije imao priliku da se distancira od antivakserskog pokreta dok je bio u Australij "jer ga niko nije pitao za stav i mišljenje o vakcinaciji". Ima 9 miliona pratilaca na Tviteru - bio je ironičan Lou.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading