NOVAKU PONUĐEN PASOŠ DRUGE ZEMLJE! Đoković PRELOMIO - Srbija ŠOKIRANA!

Autor:

Sport

17.02.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi reket sveta Novak Đoković obratio se srpskoj jabnosti gde je govorio o haosu kroz koji je prošao tokom boravka u Australiji proteklog meseca.

NOVAKU PONUĐEN PASOŠ DRUGE ZEMLJE! Đoković PRELOMIO - Srbija ŠOKIRANA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak priznaje da ne žali što je odbio britanski pasoš, čime je još jednom u pozitivnom kontekstu šokirao Srbiju, jer bi retko ko poput Noleta odbio privilegije koje sa sobom nosi jedan takav dokument:

- Ne bih se bavio pretpostavkama. Ne kajem se što sam to uradio, zadovoljan sam što smo doneli odluku da igram za Srbiju. Ja se ne žalim što sam prolazio kroz određene golgote, jer ima mnogo ljudi koji su prošli kroz gore stvari od mene. Imao sam ogromnu sreću da sam uspešan u sportu koji volim i da imam beneficije od njega. Uvek sebe podsećam na odrastanje i ta vremena, jer me to osvešćuje i tera da cenim to što imam danas mnogo više. Trudim se da živim u sadašnjem trenutku i svako nosi onaj krst koji može da podnese. Zahvalan sam na svemu što mi život i Bog daju i sve te situacije u životu su životne lekcije iz kojih se trudim da izvučem neke pouke- poručio je Novak u intervjuu na "RTS-u".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading