NENAD PERIŠ SE DANAS U CRKVI MOLIO ZA MATEJA: Dirljive fotografije sa mise u Beogradu

Autor:

Hronika

17.02.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mise i molitve za Matejevu porodicu i njegov pronalazak održavaju se redovno u beogradskim crkvama.

NENAD PERIŠ SE DANAS U CRKVI MOLIO ZA MATEJA: Dirljive fotografije sa mise u Beogradu

Foto: ATA Images

Matej Periš

Beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar danas je održao misu u kojoj se zajedno sa vernicima pomolio za pronalazak Mateja Periša, koji je nestao između 30. i 31. decembra u Beogradu.

Misi je prisustvovao i Matejev otac, Nenad Periš, koji je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Otac gaji nadu da će naći sina.

Republika

Foto: ATA Images

 

- U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući - rekao je Periš.

Republika

Foto: ATA Images

 

Mise i molitve za Matejevu porodicu i njegov pronalazak održavaju se redovno u beogradskim crkvama, a Hočevar je uputio molbu srpskom patrijarhu Porfiriju da im se pridruži i predstavnik SPC, na šta je patrijarh pozitivno odgovorio te je delegirao svog vikarnog episkopa Justina Jeremića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading