MISTERIJA JE REŠENA: Otkriveno da li je Novak Đoković VAKCINISAN!

Autor:

Sport

28.12.2021

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima, nedeljama, mesecima spekuliše se da li je prvi reket sveta, srpski teniser Novak Đoković primio vakcinu protiv korona viusa ili ne. I sam Novak je nekoliko meseci pre uspostavljanja vakcine, istakao da ne bi voleo da nešto "nepotrebno" unosi u svoj organizam, da bi nedugo zatim i bio pozitivan na opaki virus.

MISTERIJA JE REŠENA: Otkriveno da li je Novak Đoković VAKCINISAN!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Sportsko pitanje broj jedan, ipak u poslednje vreme i hoće li Đoković nastupiti na predstojećem Australijan openu, svom omiljenom turniru koji je osvajao čak devet puta. 

Takođe, treba naglasiti i rigorozne zakone države Viktorije u kojoj se i odigrava ovaj veliki turnir, a koji glase da samo vakcinisani teniser mogu nastupiti na Otvorenom prvenstvu Australije.

Ipak postoji i opcije medicinskog izuzeća koje je, navodno, Novak i zatražio i bio odbijen od tamošnje lekarske komore. 

Foto: Tanjug/AP

 

Što znači da najbolji svetski teniser nije primio vakcinu protiv korona virusa. Ovaj podatak podržava i izjava, neimenovanog izvora lista "Informer". 

- Kako sad stvari stoje, Novak ne ide u Australiju. Lekarska komisija ga je odbila za medicinsko izuzeće i neće da mu dozvole da igra nevakcinisan. Novak je izričito protiv vakcinacije - otkrio je izvor "Informera".

Ipak, treba sačekati i zvaničnu objavu Novaka Đokovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
aleksandar

28.12.2021 21:09

Naravno, tako i treba, niko ko nije vakcinisane ne treba nikud da putuje a pogotovo da ucestvuje u sprtskim aktivnostima. To je izmedju ostalog i soldarnost sa drugima koje mozemo da zarazimo.

Odgovori 13 26
Biljana

29.12.2021 11:53

@aleksandar - I vakcinisani mogu biti zarazeni i mogu zaraziti druge. Pri tome, zbog lakse klinicke slike (nekad i neprimetne), mogu biti zarazeni i sejati virus, lakse nego neko ko je nevakcinisan i ima jasne simptome koji mu ukazuju da treba da se jave lekaru i testiraju.

Odgovori 17 4
Stojče

29.12.2021 07:32

Ipak Novak nije toliko veliki kao što izgleda, uskogrudi antivakseri, baš ga briga da li će koronu preneti i zaraziti nekog ni krivog ni dužnog.

Odgovori 11 41
Goga

31.12.2021 15:29

@Stojče - Vi Stojce knjigu u ruke, pa ponovo u skolu , ali od pocetka. i nasi seljaci, koji nisu isli u skolu, mada ih danas malo ima takvih, su bistri i inteligentni ( prirodno) i brzo prepoznaju prevaru. Oni i jesu zdravi duhovni deo ovog drustva.