OD KORONE NIJE BIO JAČI: Preminuo TROSTRUKI SVETSKI ŠAMPION

Autor:

Sport

28.12.2021

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna vest pogodila je sportski svet ovog utorka. Trostruki svetski šampion u kikboksu Frederik Sinistra preminuo je od posledica izazvanih koronavirusom nakon što je otpušten iz bolnice.

OD KORONE NIJE BIO JAČI: Preminuo TROSTRUKI SVETSKI ŠAMPION

Foto: InstagramPrintscreen

Federik Sinistra

Takođe, strani mediji posebno ističu činjenicu da je Sinistra bio deklarisani antivakser, a bio je poznat i pod nadimkom Undertejker. 

Sinastra je preminuo je u svom domu u 41. godini nakon što je otpušten iz bolnice na svoj zahtev jer je hteo da se leči samostalno.

 

 

Frederik je, prema izjavama iz bolnice, sam tražio da bude pušten na kućno lečenje i da je potpisao otpusnicu.

Njegova supruga je na instagramu se od muža oprostila sledećim rečima. 

- Moj mornar nije umro od koronavirusa. Nikada ne bi prihvatio da se ono što se njemu dogodilo koristi da se širi panika i da se ljudi pozivaju na vakcinaciju. Tabloidni mediji i neki od članova naše porodice imaju svojih pet minuta na društvenim mrežama. Koriste moje ćutanje koje je izazvano bolom, a ne strahom i nedostatkom odgovora svima onima koji tvrde da su poznavali mog muža - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading